dijous, 21 de gener del 2010

És hora de veure com ha quedat!

Es pastís ja està cuit, però encara falten es darrers detalls: posar-li floreti i el que més il·lusió ens fa.. es Lacasitos!!

I com que és s'aniversari de'n Leo, aprofitam per fer-li una corona i perquè bufi ses veles a nes nostru pastís de plàtan i xocolati!

Tot ha sortit d'allò més bé, ens ha agradat moltsíssim com ha quedat i notam es sabor a plàtan i xocolati. Sort que tenim es pastís "reserva" perquè tots hem volgut repetir!

Quan hem acabat de menjar ens hem posat a cantar sa cançó des plàtan per celebrar que som uns bons cuiners!

Aquí us deix s'enllaç perquè pogueu escoltar sa cançó i la pogueu cantar amb es fiets i fietes! (Heu d'apretar damunt on posa "El plàtan" i s'obrirà es vostru reproductor amb sa cançó)

http://musicamenjar.blogspot.com/2008/12/el-pltan.html


Moltes gràcies a ses famílies que ens han duit informació i coses sobre el plàtan, li hem tret molt de suc! I xerrant de suc... la setmana qui ve toca aprendre coses de sa taronja i aprofitarem per fer suc!
Així que dijous qui ve, per berenar, podrem dur un panet i una taronja amb sa qui farem suc.

Fins demà!

Natalia Toral





2 comentaris:

  1. Hola Natalia...
    Molt xulu aquest projecte que feis sobre les fruites...Noltros a s'escola vam fer un petit projecte sobre cuina es primer trimestre i tots vam xalar molt...tot aço de ses receptes els hi encanta...i no saps com t'entenc quan dius que s'esgavellen molt quan feim una activitat que surt un poc de lo normal!
    Na Claudia m'explica moltes coses noves que aprèn...i a ses fotos veig que es va animant amb es tema de menjar coca!...:)
    Gràcies per sa feina que fas!

    ResponElimina
  2. Hola Cristina!!

    Aquest projecte està sent una passada! Tots n'esteim disfrutant molt!
    Estic contenta de què na Claudia te conti coses, poc a poc tothom comença a contar el que feim a s'escola quan arribem a casa.
    Na Claudia va trobar que ja no volia menjar coca a nes darrer cumple, però bonu, s'ha animat molt!! jeje
    Gràcies pes comentari!
    Bon Cap de setmana!!

    ResponElimina